Kajszibarackos palacsinta
Hozzávalók 4 személyre
4 kajszibarack 5 e.k víz
3 tojás 3 e.k.kristálycukor
¼ liter zsíros tej 4 e.k.vaj
100 g átszitált liszt 2 e.k kajszibaracklekvár
Felverjük a tojásokat hozzáadjuk a tejet,vizet,lisztet ,és a cukrot.
A palacsinta sütőbe megolvasztunk egy kis vajat ,és merünk egy palacsintára valót majd megsütjük,ezt még 3X ismételjük, melegen tartjuk.
A meghámozott félbe vágott barackokat kimagozzuk, és negyedekre vágjuk.
Egy lábasban megolvasztjuk a maradék vajat,és megfuttatjuk benne a barackokat.
A palacsintákat megkenjük egy kis lekvárral , és elosztjuk a párolt barackokat rajta, összegöngyöljük a palacsintákat megszórjuk vaníliás cukorral ,és azzonnal fogyasztjuk. Isteni finom.